Kärleksmums


150 g  smält margarin
2 ägg
3 dl socker
2 tsk. vaniljsocker
1 msk. siktad kakao
4½ dl vetemjöl
2tsk. bakpulver
1½  dl mjölk

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner resten av ingredienserna. Smält margarinet låt det svalna något häll det i smeten  blanda väl.
Smörj en plåt med kanter och använd ströbröd i botten och på kanterna. Häll i smeten.


 

175° ca:15 min


Till Glassyren:
75 g smält margarin
1-2 msk kallt kaffe
1 msk siktad kakao
2tsk. vaniljsocker
3½ dl florsocker


Cocos flingor


Smält margarinet och häll i resten av ingredienserna och koka upp och rör så det inte finns några klumpar utan den ska vara slät. Bred den över kakan innan det stelnar. Strö över cocos flingorna. Skär upp i bitar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0